dimecres, de setembre 29, 2004

Més participació ciutadana

Ahir a la nit vam celebrar la primera audiència pública de cara a recollir el màxim de suggeriments i propostes pel Pressupost Municipal d'enguany. El nivell de les propostes, amb la consciència que "no tot hi cap" i que el que caldrà, precisament això és la política, és prioritzar, va ser molt bo. Més d'un centenar de persones representant-ne a uns quants milers parlant de les preocupacions i les millores que els fan moure.
:
Aquest matí, a més, hem celebrat una nova sessió de la Comissió Especial d'Organització, al si de l'Ajuntament, amb un debat franc i serè sobre el que serà el Consell de Ciutat, una altra figura de participació. Les propostes dels grups, tant del govern com de l'oposició, també han estat molt raonables i il·lusionants. D'aquí a uns dies, a més, parlarem de la figura dels Consells territorials, una altra manera de promoure la participació des dels barris.
:
Em dóna la impressió que és així, serenament, avançant sense pressa però sense pausa, que anem trobant les maneres de fer més dialogant, més flexible i més compartit el procés de decidir les prioritats, bé anyals be estratègiques, d ela nostra ciutat.
:
Tot just comencem. Per anar-ho seguint, i per dir-hi la vostra, aneu a aquest web.