dijous, de febrer 03, 2005

De nou, en campanya

sídecampanya
Avui hem tingut un dia força intens. Matí enllestint alguns temes de Ple i altres coses, reunió d'Àrea, dinar de feina, visites de fora, Ple i inici de campanya. Olé.
:
El Ple ha estat força dens. Hem començat a les sis amb la idea que (alguns) havíem d'assisttir a l'acte del nostre Partit d'inici de campanya. Però com que segurament els del PSC érem els únics que en fèiem, ens han tingut amb debats llarguíssims. A banda d'alguns temes de contingut que ara no tinc massa temps de comentar, he detectat en CiU (per cert, el seu cap no ha dit ni mu en les cinc hores que ha durat!!) una clara estratègia de desgast que -com temia- no dubta en utilitzar partits radicals (l'aportació més genuïna dels quals al debat local és el plat de nata) o en demanar una vulneració del reglament per fer veure que el Govern nega la llibertat d'expressió. Traspassen a altres, especialment minories i radicals, la seva tasca d'oposició. Bé, com que a cada ple canvien d'estratègia ja us aniré informant.
:
L'inici de campanya l'hem fet tot sopant al nou Centre Cívic de Pla d'En Boet-Peramàs-Esmandies, on els companys i companyes han esperat amb paciència que els uns vinguem del Ple i d'altres (Manuel Mas) tornin d'un periple entre Madrid i València. Jo he parlat una mica de València. Un company ha llegit un poema d'un altre company. En Manuel Mas, pletòric (tothom diu que va estar molt bé al debat d'ahir a Televisió de Mataró), ha fet un brillant discurs a favor del sí. I l'Alcalde, en Joan Antoni, ens ha demanat un nou esforç per l'avenç del Tractat al referèndum del dia 20. Al final, hem "descobert" el cartell en una pantalla, un cartell digital, com si diguéssim. De nou, en campanya.
:
Us recomano les raons del sí d'en Cesc Amat que, des de Londres, com sempre, ens envia les seves assenyades reflexions.
:
Ah! I el nou blog de la Comissió de la Festa del Carrer Prat de la Riba, de Mataró. Una mostra de les possibilitats d'aquest mitjà.