divendres, de maig 06, 2005

Calma

Hi ha vegades que la política dóna bones sorpreses, que després de la tempesta ve el temporal i que les coses necessiten d'alguna distensió. Des de l'absurda bronca d'epítets d'ahir, avui hi ha hagut seriosos acostaments de les posicions del PP i del Govern. D'acord, l'alcalde ha estat el darrer en incorporar-se a la polèmica (sense insultar ningú) i el primer en sortir-ne, però si tots reculem una mica ens farem tots plegats un favor.
:
Cal destacar també la victòria laborista a les eleccions britàniques, si bé reduïda respecte a l'anterior elecció, especialment degut a l'errònia decissió de recolzar la guerra d'Iraq. Del trio de les Açores, sembla que només Aznar ha estat desallotjat. No serà perquè tant Bush com Blair han acceptat dialogar amb la gent al respecte i, finalment, han hagut d'admetre errors, pocs però alguns? En tot cas, una tercera victòria consecutiva dels laboristes és un fet realment excepcional. Tothom diu que ha ajudat força Gordon Brown.
:
El millor que he llegit avui és l'article despiatat i dur contra el periodisme actual que ha escrit Juanjo Millás a rel de prioritzar la notícia de les cues enlloc de la cinquantena de morts que hi ha hagut a les carreteres espanyoles al famós pont de maig. Brillant.