dijous, de febrer 23, 2006

112 | PDES | Blocs socialistes

112
:
Aquest matí, l'Anna Mª Miró ens ha presentat la Llei del servei d'atenció 112, que ella dirigeix des de fa uns mesos, a la Federació de Municipis de Catalunya, un projecte d'unificació dels telèfons autonòmics d'emergències (Mossos, Bombers, Salut, etc...) que, a més, significa na veritable revolució en l'atenció ciutadana des dels recursos d'urgència, que patien a Catalunya una gran disgregació i descoordinació amb el Govern anterior. El projecte m'ha agradat molt i crec que és un gran avenç ciutadà.
:
Ple solemne
:
Avui hem fet un Ple per aprovar el Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social, a Mataró, una sessió no exempta de solemnitat de la que destaco el discurs de l'Alcalde a la cloenda. Però vaja, la resta d'aportacions, dels grups municipals i dels agents econòmics i socials, amb un altr grau d'optimisme, en general, per la capacitat d'entesa. I una gran estimació per la ciutat.
:
Xarxa activa
:
Això m'ha impedit de ser avui a Barcelona a participar a la trobada amb Enrique Castro, animador de la Xarxa de Blocs Socialistes espanyols, que avui era a Barcelona. La Núria m'acaba de dir que ha estat molt interessant. No ho dubto.