diumenge, de febrer 12, 2006

En relació a la humanitat

L'Escola Remigi Herrero
:
L'Escola de Formació de la JSC de Mataró, a la que he assistit en el seu tram final, és una activitat anual que, des d'avui, passa a dir-se "Remigi Herrero" (a la foto), en homenatge a l'entranyable president del PSC de Mataró qui, no esperant-se tal sorpresa, assistia atònit i emocionat a l'anunci, en presència del Diputat Dani Fernàndez, del Primer Secretari de la JSC, Víctor Francos, i del Secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, entre d'altres. És la prova que la política també és feta de sentiments i de reconeixements. I en vida! (Fora dels envejosos, no conec ningú que parli malament de Remi, tot el contrari). L'Escola, a banda, ha estat un èxit, especialment quant als continguts, amb un molt bon nivell. Ahir, pel que sé, amb l'Alcalde, l'Esteve i l'Ivan, molt bé, i, després, amb un interessant i sucós debat sobre periodistes i polítics. Avui, amb una interessantíssima xerrada de Dani i aquest bonic final. Per cert, Víctor i Xesco han aprofitat per dir que aviat deixaran les seves responsabilitats actuals (hi ha Congrés de la JSC!) i també crec que es mereixen molts homenatges ...però encara són molt joves.
:
Kafka a Zürau - VII
:
Examina't en relació amb la humanitat. Ella fa dubtar el qui dubta, fa creure el qui creu.
:
El tracte amb els homes condueix a l'autoobservació
:
L'amor sensual ens fa perdre de vista el celestial; tot sol no ho podria fer, però com que conté inconscientment dintre seu l'element de l'amor celestial, ho pot fer.
Franz Kafka, Aforismes de Zürau, 75, 77, 79. (Trad. Feliu Formosa) Ed. Arcàdia, Barcelona, 2005, pp. 82, 84, 86. Il·lustració: Pierre Gonnord, Far East, 2003.