dimecres, d’abril 12, 2006

L'últim sopar

L'Asado sant
: Marcos López, en aquest Asado en Mendiolaza (Argentina, 2001) reinterpreta el Sant Sopar d'una manera desenfadada, amb humor argentí i amb una disposició estètica impecable: l'equilibri, el paisatge i la perspectiva gairebé renaixentista, la iconografia bàsica perfectament resolta, especialment en el cas de la figura central, que és l'única que mira endavant, les figures totes masculines, com els apòstols, l'ambient festiu, de llibertat, el menjar en primer lloc com una natura morta barroca, la carn pasqual, el pa, el vi i la plata (de plàstic) on el que l'ha de trair farà el gest de sucar-hi al final.
:
Prodi guanya
:
Pels pèls, però guanya. Les eleccions italianes s'han resolt amb una victòria de l'heterodoxa coalició de centre-esquerra i han desallotjat Berlusconi, que es nega a reconèixer la seva derrota (és clar, ha tingut Aznar a prop...). No ho tindrà fàcil, el professor bolonyès. Primer, asserenant els ànims. Segon, formant un govern sòlid, amb un programa clar. I, tercer, treballar per convertir aquesta coalició de 16 partits en una força política més homogènia. (Foto: EFE)
:

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Penso que la llibertat d'expressió de cadascu hauria de ser respectuosa amb tothom, com a cristiana he de dir que aquesta foto i el que es representa en ella és ofensiu i una falta de respecte.

Ramon Bassas ha dit...

Elena; per què?
Senzillament representa un 'asado'