dimecres, de maig 17, 2006

L'Ajuntament, a casa | El Barça al Parc

L'Ajuntament, a casa
:
Avui, coincidint amb el Dia d'Internet, l'Ajuntament ha presentat la Carpeta Ciutadana, un àmbit en el qual un ciutadà o ciutadana mataronins, previ password concedit a les oficines municipals, podrà consultar l'estat de les seves relacions amb l'Ajuntament i que serà accessible des de l'apartat de tràmits del web municipal, que enguany ha incrementat un terç les seves visites. Serà un espai personalitzat i confidencial on els ciutadans de Mataró on podrà iniciar tràmits, modificar o afegir-n'hi informació, inscriure's en diferents activitats, informar sobre incidències al carrer o fer suggeriments. Ara ja hi ha disponible la informació relativa a les dades del padró municipal d'habitants i la informació tributària. Properament, es preveu que es puguin fer, entre d'altres, sol·licituds de duplicats de rebuts, volants i certificats, consultes del Registre d'entrada i sortida, pagament electrònic i inscripcions. des de l'Àrea que presideixo (Via Pública) estem preparant algun tràmit més.
:
El Barça-Arsenal a Mataró
:
Una bona iniciativa de la Penya Barcelonista i de Clack produccions, amb força col·laboradors i l'entusiasme del Patronat d'Esports, ha permès una retransmissió en directe del partit de la Champions que, a mi que no m'agrada el futbol, també em té pendent de tot. Al darrere d'una moguda com aquesta hi ha una feinada de nassos, una voluntat de ferro i un conjunt de professionals (almenys, per la part que em toca, de la Policia, ho he anat seguint). Ningú com ells ho sap i seria bo que un dia ens expliquessin les seves impressions. especialment l'Eloi, alma mater de la festa que espero cívica i amb resultat de victòria pel Barça. Foto: Sergio Ruiz.
:

3 comentaris:

Rafa ha dit...

Vinc de veure'l al parc central i ha estat una molt bona iniciativa la de posar una pantalla de 30 m2 per poder apreciar un partidàs com aquest. Jo l'he pogut veure molt tranquil i des d'un punt de vista genial. Han hagut alguns problemes amb les bengales que encenien en els moments claus, però a part d'això, ha valgut molt la pena anar-hi. Això sí, espero que no es causin molts problemes alhora de celebrar-ho perquè com vosté diu... porta una feinada impresionant.

Ramon Bassas ha dit...

- Rafa,
L'organització va ser excel·lent i, en general, el comportament del públic, també. Bé... després hi va haver alguns eixalabrats, però en general va predominar el civisme.

Rafa ha dit...

Excel·lent, m'en alegro. Ens hauríem de comportar com la majoria ahir presents per poder celebrar el que sigui, amb aquest civisme.
Visca el Barça!