divendres, de maig 26, 2006

Notable | Bargalló | "podrido hasta la médula"

Alcalde notable
:
Avui ens despertàvem amb una curiosa enquesta d'El Punt, limitada a un conjunt de dirigents socials i personalitats destacades de Mataró, segons la qual l'Alcalde Baron obté un 7,2 de puntuació, seguit del líder de CiU, Esperalba, que aprova amb un justet 5. La resta, tots suspesos, i per la cua hi ha el líder del PP, Paulí Mojedano, l'endemà de ser designat cap de llista. És una enquesta que no té cap valor de prospectiva electoral, òbviament, entre d'altres coses, perquè els comicis encara són lluny, encara que no ho sembli. Però dóna certa idea del grau d'acceptació de l'Alcalde, dos anys després del seu accés al despatx de la Riera. De les qualitats i dels desencerts, cal prendre'n nota, tot i comptant amb el fet que tan sols és un test. (Foto: El Punt)
:
Relleu a ERC de Mataró
:
El regidor d'Habitatge, Genís Bargalló, cap del grup d'ERC a l'Ajuntament, ha dit que plega. Ho farà efectiu al proper ple i ha adduït motius de caràcter personal i professional, que em consten. temps tindrem d'avaluar la seva gestió, però avui, d'entrada, se m'acut de destacar el Pla d'habitatge, amb un pacte unànime els grups municipals, el responsable polític del qual ha estat ell. Els periodistes demanen què passarà, ara, i l'oposició (deu ser normal) aprofita per dir que no passarà res de bo i tal i qual.
:
Jo confio que sí, i així hi treballarem, els socialistes. Aquest és un Govern que ha complert a l'abast amb el que pretenia el 2003, malgrat que, certament, hi ha hagut canvis importants en la seva composició. Però té clar el rumb i, especialment, el lideratge. I, com es pot veure, té un alt ritme de compliment i d'execució dels projectes. No para. I, val a dir, incrementant dia a dia la confiança i el treball en equip dels seus tres socis. En fi, espero que tingui molta sort i, evidentment, li hem d'agrair el temps i l'esforç que hi ha dedicat.
:
Arguments pel no a l'Estatut - IX
:
El nuevo Estatuto está podrido hasta la médula y nada puede limpiarlo”. Aleix Vidal-Quadras (21-10-2005).
:
El Gobierno quiere hacerle un traje a Carod y a Maragall que le pueda servir también a ETA”. Javier Arenas (21-10-2005).
:
"Detrás del Estatuto está ETA" (...) " este Estatuto está lleno de populismo infecto que acabará con la economía catalana en 10 años". Aleix Vidal-Quadras (25.5.2006)
:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El Pla d'habitatge de Mataró és un Pla que podria ser un bon Pla per municipis de menys de 15.000 habitants. dintre de les seves possibilitats. Per a Mataró va ser un Pla d'aparador, un Pla de mínims, i un Pla per dir que a Mataró es fan coses.
Les potencialitats de Mataró, les òportunitas que dóna ara la Generalitat, i la potència d'una empresa pública hauria de fer que Mataró tingués el millor Pla de les ciutats de la connorbació de Barcelona. Però només ha quedat en això, en una cosa, per justificar que el Govern ha fet alguna cosa, i que el regidor que liderava el projecte ho ha fet.
Manca molt, però molt.La culpa no és només d'un regidor poc apte per això, i per moltes coses més, com ha demostrat, la culpa és d'una ciutadania que exigim poc i d'un govern que no està per aquesta matèria, si per altres, potser.

Ramon Bassas ha dit...

- Ana
I tu, què creus que hi falta?

Joan Safont ha dit...

Ana,
I perdona Ramon que contesti als teus comentaristes, però vas participar en el procès participatiu obert abans de l'aprovació definitiva del Pla? S'hi va debatre a fons sobre el pla de l'habitatge. Hauria estat interessant que hi fossis.

Ramon,
No tinc cap dubte que no passarà res i es podrà continuar dirigint i gestionant els interessos de ciutat amb eficàcia i eficiència.