dimecres, de novembre 22, 2006

Baron | Blogosfera

Baron
:
Dimarts, a l'Executiva del PSC de Mataró, vam aprovar per unanimitat la proposta que Joan Antoni Baron, l'Alcalde de Mataró, encapçali la llista socialista a les eleccions de maig de 2007. Aquesta proposta, que es presentarà en una assemblea abans d'acabar l'any, es fa paral·lel a un procés obert perquè aquell qui reculli suficients avals pugui competir-hi, si s'escau. Si no, votarem igual. Baron ja ha dit que no en té prou amb aquesta designació i que busca la signatura dels afiliats i afiliades socialistes. Ahir, vam informar-ne a l'assemblea, al centre cívic del barri de Molins, després de parlar de les Eleccions al Parlament de Catalunya i del procés d'elecció d'un nou President de la Generalitat, José Montilla. Per cert, el dia 2 ho celebrarem, a Mataró.
:
Avui he enviat una carta als meus companys i companyes explicant-ho. En ella animo els afiliats a assolir "una nova victòria del PSC per assolir una nova etapa de canvis que ens porti a més cohesió social i a més oportunitats per les persones a la ciutat". I que l'aposta de la direcció local per Baron respon al "convenciment que és la millor decisió pel nostre projecte i també per la ciutat" per a la qual avalen "els resultats, el lideratge i el tarannà demostrat en aquest període al front de l'Alcaldia".
:
Així, poc a poc i des de la participació de cadascú, comencem aquest procés que ha d'acabar a les Eleccions de 2007. Un procés que, més que una cursa, o una simple competició, ha de ser la suma de les voluntats i de la il·lusió de tots aquells que creuen que és possible fer un projecte progressista de ciutat, que esperen de nosaltres canvis i mirades més enllà, proximitat però també capacitat per resoldre coses. Comencem l'etapa de sumar i d'engrescar-nos de nou pels valors que ens mouen. Fotos: Ahir, a l'Assemblea, de Quico Melero.
:
Blogosfera
:
Us recomano les aportacions de la diputada Lourdes Muñoz a la trobada sobre EBE06 (eventos blogs 2006) que agrupà blocaires de tota Espanya. Són un resum de les aportacions sobre l'efecte de los blocs a la societat i la seva aportació sobre com cal que hi participin els polítics. També us recomano els dos darrers articles de José Antonio Donaire sobre la blogosfera catalana, en la que es destaca de nou la primacia dels mataronins. Força, nois (i noies!). També hi ha altres elements curiosos. Més coses. Saül Gordillo arriba a les 2000.000 visites (felicitats!) i és entrevistat a DiariMaresme.com. He incorporat als meus enllaços aquest rànquing de webs en català, Catalexa, als qui he autoritzat que em controlin, a veure (el de blocs en català em situa al 21). Pura vanitat. Per cert, segons aquest comptador, la web del PSC, que ja és controlada per OJD (crec que som els únics que ho fem...) és la més vista de la dels partits de Catalunya. I un ocellet m'ha dit que en la darrera (i primera) edició de la Fira Innovàtic, de Mataró, que va tenir 10 participants, va ser el bressol d'alguns blocs.
:
En Charly em fa adonar de dues novetats. Una, que el líder del nou partit del Parlament era del PP fins fa quatre dies. Dues, que els aires blocaires de Vista Alegre vénen reforçats pels Pirates. Que sigui llarga la travessia.
: