divendres, de maig 18, 2007

Baixa l'atur i puja la contractació


Font: Observatori del Mercat de Treball / Ajuntament de Mataró.
:
L'Observatori del Mercat de Treball de Mataró corresponent al primer trimestre d'enguany ens indica que, amb un ritme superior del de Catalunya i Espanya, creix la contractació laboral i es redueix l'atur, en més d'un 6%. Mataró té cada dia més treballadors i més empreses, el nombre dels quals ha crescut per damunt del de la població aquests darrers quatre anys. Amb aquesta base, podem encarar el futur amb entusiasme. En primer lloc, per consolidar i convertir en fixes els contractes de treball. En segon lloc, per diversificar la nostra base productiva, de manera que aguantem millor els cicles. I, en tercer lloc, apostant per la innovació a tots els efectes, en tots els sectors. El TecnoCampus de Mataró, que alia les activitats punteres amb l'ensenyament tecno-científic, és la gran aposta (no l'única) en aquest darrer objectiu, encara que el candidat Mora no ho entengui. I crearà 3.000 llocs de treball més.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant d'atur i treball, quines trajectories teniu els de les llistes a part de polítiques? Que heu fet a aprt de xupar del bote, i haver convertit la política en un modus vivendi.... ho trobes bé que la gent visqui tota la vida de la política? No trobes que perdeu la percepciód e la realitat?

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
De ben diverses. Són a les biografies que vam publicar en aprovar la llista. Trobo bé que la gent visqui treballant (del que sigui) i, a més de treballar, faci altres coses. És la manera d eno perdre la percepció e la realitat, crec.