dissabte, de maig 19, 2007

Governar bé | Neo-segregacionistes | 100.000

Governar bé
:


:
Aquest és el segon de cinc vídeos que penjarem d'aquí a les eleccions en els que Baron resumeix les idees del nostre programa. Ahir a la tarda, actes a la Plaça Antonio Machado, a Cirera (a la primera foto), i a la seu d'Aigües de Mataró SA, al Camí de la Serra (a la segona), acompanyats de dirigents veïnals i associatius, de companys i veïns d'aquests dos barris i d'altres que aprofiten per aclarir algunes coses. A la nit, sopar de la JSC a la Romeria del Rocío i, abans, la inauguració oficial. Curiosament, m'hi vaig trobar força gent que m'havia vist al debat de TV Mataró dimecres passat, i no precisament massa avesats en política. Perquè després diguin que els debats són avorrits o que la política no interessa (o que els debats de TVM no els veu ningú). La realitat és tossuda.Fotos: QM.
:
Neo-segregacionistes
:
Aquest vespre hem tingut l'acte de la JSC, sensacional, a la Plaça de les Tereses. Tampoc no he vist cap acte de cap altra formació política juvenil, o de cap de les candidatures en matèria de política juvenil. Allà s'han presentat les propostes dels socialistes per procurar la lliure emancipació dels joves. Ho han fet diversos membres de la candidatura, Javier Naya, Primer Secretari de la JSC, Sara González, que també és a la direcció nacional de la JSC, i Ana Barrera, dirigent local de la JSC. Ha enllestit l'acte Joan Antoni Baron. En el seu parlament, Baron ha fet referència a la darrera proposta del PP en aquesta mena de mercat de barbaritats que el partit d'Aznar fa en aquesta campanya. Primer volien fer venir creuers en un port on no hi caben i ara pretenen segregar els nostres avis de al resta de la ciutat, treure'ls dels barris (i de la vista del senyor Mojedano, suposo) i portar-los, es veu, davant de l'Hospital (no deien que no hi volien que hi visqués gent, allà...?). Sobretot, que no molestin, a dins de la ciutat, que no comparteixin serveis públics, que no millorin les seves condicions en la vida quotidiana de la nostra ciutat i els nostres carrers, tots ben lluny. Es comença per segregar els avis i s'acaba per justificar qualsevol cosa.
:
Cent mil
:
Res, un apunt per dir-vos que he arribat a les cent mil visites en aquest bloc des que, l'octubre de 2004, vaig decidir instal·lar-hi un comptador. Si acompanyem que s'han servit unes 124 mil planes, déu-n'hi-do. Bé, si avui ens veiem a la festa del Garbí o demà al Rocío, ja ho celebrarem.