divendres, de juliol 13, 2007

Accidental 'a tope'

Déu n'hi do, avui, amb els actes públics als que he assistit. Al matí, hem estat una bona estona amb els periodistes. M'acompanyaven, entre d'altres, aquestes tres persones de la foto (autor Toni Rodon / capgros.com), el regidor de Serveis Municipals i manteniment, Francesc Melero, el cap de l’ADF de Serra Marina, Vicenç Ribas, i el Cap del Parc de Bombers de Mataró, en Manel Catà. Hem repassat els treballs efectuats per a la prevenció dels incendis forestals i hem visitat algunes instal·lacions per visitar la infrastructura del preventiu. Missatges, dos: Mataró està preparada per qualsevol eventualitat relativa als incendis. Però Mataró és una ciutat amb força risc, especialment per la seva abundant massa forestal, i no hem de baixar la guàrdia.
:
A migdia he anat a rebre la Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, en la seva visita a la seu de la Fundació Gimm. M'hi ha acompanyat la regidora de Benestar Social i presidenta de la Fundació Hospital (titular de l'equipament), Carme Esteban, i hem estat rebuts per la Sílvia López, presidenta de l'entitat visitada (foto: R. Gallofré / capgros.com). Els de la Fundació no han perdut el temps: una sèrie de qúestions relatives al seu impagable treball en el camp de la integració de les persones amb dificultats físiques.
:
Al vespre, (després d'una jornada plena de feina, no us penseu, i alguna gran alegria després de mesos de feina), un parell d'actes públics més: la inauguració a Can Palauet de l'exposició Utopies quotidianes, una mostra de l'obra aquirida pel centre d'Art La Panera, de Lleida, en el darrer decenni. És a Can Palauet i he pogut seguir-la de la mà de la directora del Centre, Glòria Picazo. Una exposició semblant, amb el mateix nom, fou inaugurada ahir a Brussel·les, fet que he volgut destacar en l'agraïment que he fet a principi. Foto: Judith Vives.
:
I, al final, inauguració de la festa del Camí de la Serra, la darrera festa de barri abans de Les Santes, tant que gairebé ja sembla que hi som de ple.
: