dijous, de novembre 15, 2007

Mascles dominants | El desig

Tres cretins (i III)
:

Tothom somrient, fins i tot els dos mascles dominants de l'espècie, que competeixen per demostrar els seus coneixements de càmeres de fotografia digital.

Quim Monzó, Mil cretins, Ed. Quaderns Crema, Barcelona 2007, p. 158. Foto, del bloc Bellini Conversa.
:
El desig

El desig és poderosíssim i es troba situat en un espai eteri en què acaben fonent-se les determinacions que imposa la societat, el costum, la realitat i fins i tot la fantasmagoria.
:
Jordi Llovet a "Masculí / Femení", article al suplement Quadern d'El País d'avui. Foto: A l'entrada el club Splinder & Klatt a Köpenickerst. 16, davant Eisenbahnstrasse, Berlín.
:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ei,
al nostre bloc avui també parlarem d'aquest article d'en Llovet. Compartim mestre.

Marc Arza ha dit...

Sobre aquesta i altres qüestions, si teniu preguntes per al President Montilla, les podeu deiar a www.catalunyafastforward.blogspot.com.

Tenim un inflitrat al "Tengo una pregunta para usted..." del proper dimarts. Les vostres preguntes poden acabar en antena.

Us apunteu? T'apuntes Ramon?

Fins aviat,
Marc Arza

Ramon Bassas ha dit...

- Vladimir
L'article és bo. I tracta sobre la identitat, i llur confusió, com un espai de creativitat.

- Marc,
En fi, és que si tinc cap pregunta a fer a Montilla, tinc alguna ocasió per fer-li. Però hi pensaré.

Anònim ha dit...

Hola Ramon,

m'agrada que t'hagi sobtat el llibre de Quim Monzó, com tots els que escriu. Coses senzilles, que no ens fan pensar, i més importants del que ens pensem.

Ànim amb el bloc.

Toni Rodon

Ramon Bassas ha dit...

Toni,

En primer lloc, gràcies per escriure. És un honor. Monzó creu que l'important és en l'aparentment superficial, i jo també m'ho temo. En tot cas, en allò contingent: la vida quotidiana, els fets que 'et cauen' al damunt, el que somnies...

Gràcies per l'ànim. Torna-hi.