dissabte, de febrer 23, 2008

Diumenge a la 1: Chacon | Palau en plenitud

La campanya optimista - II
:


:
Demà (avui pels que em llegiu diumenge) a la 1 el PSC celebrarà l'acte central de campanya a Mataró amb les intervencions de Carme Chacon, del diputat Manuel Mas i de l'Alcalde Joan Antoni Baron. Ens veiem al Millan.
:
Avui al matí hem aprofitat per visitar alguns mercats de la ciutat i, a la tarda, per atendre els ciutadans en una taula electoral. Sempre dic que aquests esdeveniments són enormement enriquidors, la gent aprofiyta per dir exactament el que pensa, per demanar qualsevol cosa, per animar-nos o per criticar-nos. La grandesa de dedicar-se a la política local, de fet, és això: la proximitat, que et puguin parar (de campanya o no) i dir el que els sembli. Fora dels temors que alguns hi tenen, el cert és que generalment em trobo amb molt valuoses aportacions.
:
Avui els ciutadans ens deien moltes coses, la majoria sobre les eleccions: hi ha un sentiment majoritari que el 9 de març guanyarem... però és precisament aquest sentiment el que ens pot anar més malament. Com sempre. D'altres em reconeixien del debat que dimecres passat es va celebrar a Televisió de Mataró en el que vam parlar de l'arribada d'El Corte Inglés i de la proposta per preservar Can Fàbregas i de Caralt que fa el govern. Un debat en el que m'hi vai sentir molt bé, en el que crec que vam exposar tots plegats força bé les idees... tots menys un, entotsolat mirant el dit.
:
Palau en plenitud
:
(...) Sento ma vida
com un bell somni no acomplert,
(...).
No sé el que sóc. Fantasejo
per a sentir-me en plenitud.
:
Josep Palau i Fabre, a "Fragment del superhome" dels Poemes de l'Alquimista, Ed. Proa, Barceloa, 1979 (4), p. 44. Palau ha mort avui, als 90 anys, a Barcelona.
: