diumenge, de març 09, 2008

Victòria socialista

:
Quatre ratlles d'urgència per donar testimoni d'una magnífica jornada electoral, plena del civisme democràtic que reclamava el brutal assassinat de dijous a Isaías Carrasco (a qui he dedicat la victòria en la meva intervenció davant els companys del PSC, aquesta nit).
:
:
Zapatero, amb cinc diputats més, assoleix una majoria que "obrirà una nova etapa sense crispació", ha dit. A un milió de vots se situa un PP que haurà d'assumir aquest repte. Vegeu els resultats a Espanya. També cal celebrar una nova victòria del President Chaves a Andalusia. I, no ho oblidem, una contundent victòria de l'alcalde socialista Laurent Cathala a la vila de Créteil, a França, de la que Mataró n'és agermanada. No li cal segona volta. Els resultats a Catalunya ha estat magnífics, millorant una posició que ja era molt bona el 2004. Quatre dels nous cinc diputats socialistes provenen de Catalunya.
:
I els resultats a Mataró són també magnífics. Som l'únic partit que puja en vots, i això que partíem també d'uns dels millors resultats dels socialistes a les passades eleccions, a la nostra ciutat. Vegeu què en diu ja capgros.com aquí i aquí. Aquí els teniu:
  • PSC: 27.470 vots (46.02%)
  • CiU: 11.932 vots (19.99 %)
  • PP: 11.162 (18.7 %)
  • ERC: 3.407 vots (5.71 %)
  • ICV-EUiA: 3.029 vots (5.07 %)
:
Fotos: / R. Gallofré / EFE - J.C.Hidalgo / PSC / Quico Melero
:

10 comentaris:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Seré muy Breve, solo felicitaros.

Un saludo

Anònim ha dit...

Molt bé! felicitats.

Però la Gran Nación Ejpañola resisteix, no ens podem adormir.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Felicitats Ramon, bo i que aquesta victoria es fruït de molts factors, no només merit vostre.

David

Anònim ha dit...

Suposo que felicitats....

Ara que ja s'ha descobert que "los otros" estan morts, quin serà el lema de la propera campanya?

Realment trist guanyar així. Quina por que vindran els dolents, i avui pot ser un gran dia. Que bé que canta la Chacón, i que formosa que està prenyadíssima. D'aquí 4 anys un altre nen/a?

Ara de debó, felicitats. Ho heu plantejat molt millor que qualsevol dels altres grups polítics. Ara només espero un grup propi del PSC a Madrid. Tornava a fer broma, no hi comptava pas! Per descomptat que no hi haurà grup propi!!

Carles.

Dan ha dit...

Felicitats nois. Per allò de la feina ben feta.

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón, Vladimir i Dan,
Gràcies.

- David,
Segur. També la crispació fa pujar els vots de l'adversari (per això ho fa). Gràcies, també.

- Carles,
Els adversaris no són morts, ni molt menys. Jo crec que, sincerament, ha tingut més efecte el vot optimista que no pas la por. El PSC tindrà grup propi al Senat, amb ERC i ICV. Al Congrés estem molt orgullosos de ser al grup majoritari. Sincerament, no crec que sigui cap problema, això. El PSC continua essent un partit independent.

Anònim ha dit...

jajajajajajaja!!!! jajajajajaja!!!!


Carles.

Ramon Bassas ha dit...

Ride, o puella, ride si sapis

Albert Medrán ha dit...

enhorabona!

Ramon Bassas ha dit...

- Albert,
Gràcies.