divendres, de maig 02, 2008

Diaridelamusica.com | Montilla | Nació

Neix Diaridelamusica.com
:
:
Un nou bloc temàtic apareix a Mataró. És el Diaridelamusica.com és "el primer mitjà informatiu multimèdia sobre l'actualitat musical de Mataró i el Maresme", segons diuen els autors a l'encapçalament. És la versió digital de l'espai amb el mateix nom que s'emet cada dijous a les 19.30 h. als informatius de Mataró Ràdio (89.3 FM). des del gener que van provant i els han sortit una bona colla d'articles en forma de petita crònica de cada concert.
:
Montilla cada vegada més preferit
:
De l'enquesta que publica avui El Periódico relativa a la política catalana (en la que CiU i el PSC recullen la minorització dels altres grups) en destaco el suport creixent dels catalans a la figura del President José Montilla, que és preferit a Artur Mas (49 vs. 42 %), fins i tot quan millora l'expecativa de CiU. Montilla s'ha anat descobrint com un president ferm i resolutiu.
:
Nació constitucional

:
La Vanguardia avança el rsultat d'un debat al si del Tribunal Constitucional (TC), sense votació, en el que sembla que seria acceptada la tesi de situar el mot 'nació' referit a Catalunya al nou tet estatutari refrendat pels catalans. Si finalment el TC resol així, seria una molt bona notícia en la línia de la idea d'Estat que recull la pluralitat nacional que ja preveia la Constitució de 1978. Per tant, en la línia dels que -com la majoria de catalans- defensem que és possible (i fins i tot prefreible) pertànyer a una nació dins d'Espanya, en el moment que aquesta darerra es reconeix plural.
:

4 comentaris:

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Ramon dubto molt que a la ciutadania li agradi en Montilla, però es clar que en el país on tiomfa en Chiquilicauatre ja t'ho pots esperar tot, no?.

Fins aviat

David (elracodemataro.blogspot.com)

Ramon Bassas ha dit...

quines comparacions, no?

Anònim ha dit...

Colló, això diu el periódico?Mai ho hagués dit. Si ho diu el diari d'en Rafel (sí home, aquell que és germà d'en Quim i d'en Manel) serà que és veritat.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Ho sento però t'has equivocat de bloc, jo no em dic Colló.