dilluns, d’octubre 20, 2008

De Congrés

Hem estat, divendres i dissabte passat, celebrant el V Congrés del PSC del Maresme. Les resolucions aprovades signifiquen una aposta molt decidida per avançar en les qúestions estratègiques de la comarca: la seva mobilitat (per retenir inversió i talent), la seva competitivitat, el seu model de cohesió social... i per fer més fort el paper del Partit com a eina de canvis socials. Ben aviat penjarem les resolucions al web del PSC del Maresme.
:
També s'ha elegit una nova direcció encapçalada de nou per Santi Fontbona, que ha vist com la majoria dels companys i comepanyes l'esperonaven a seguir amb el mateix ritme de treball i d'intensitat. Amb ell hi treballaran els mataronins Manuel Mas (Política Institucional), Consol Prados (Oficina Parlamentària), Alícia Romero (Activ. Econòmica i Treball), Ivan Pera (Comunicació) i Ana Barrera (Formació i Gent Jove). aquesta darrera, amb bloc nou i recent elegida Primera Secretària de la JSC del Maresme. Felicitats.
:
Més fotos del Congrés a l'àlbum del Facebook. Més informació i fotos al web del PSC del Maresme.
Notícies:
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Bassas, l'he llegit algunes vegades i sempre m'ha semblat força equànime.
Per això voldria fer-li una pregunta?.
Creu vostè que en els últims temps, tot s'ha fet bè en la JSC?.Fins i tot el congrés?.

Jo tinc motius per pensar que no.

Espero el seu comentari.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
M'imagino que no tot, és clar; però no sóc membre d ela JSC i coneixo poc les coses per dins, només el que m'informen i veig de fora. El Congrés nacional de la JSC encara s'ha de celebrar, crec que és d'aquí a uns mesos.