dimecres, de febrer 25, 2009

Conjuntura i Valors

Si teniu temps i ganes, us recomano que demà ens acompanyeu a la presentació de l'Informe de Conjuntura Sòcio-Econòmica de Mataró (vegeu aquí). Josep Ibern, director general de Caixa Laietana ens parlarà sobre un dels aspectes més preocupants de la crisi: la falta de liquidesa de les entitats financeres i el seu impacte sobre l'economia real. A més, es donaran a cpnèixer les dades del darrer semestre, que sospito que seran francament negatives
:
L'increment de l'atur a nivells de fa anys i el tancament d'empreses són, segur, la dada que més mal ens farà. Serà bo de conèixer, però, algunes dades més. per exemple, impacta l'atur a mataró de la mateixa manera que altres ciutats de l'entorn, o de la mateixa manera que en crisis anteriors. Si és així, o no, per què? On són les nostres fortaleses? On les urgències? Què cal canviar amb urgència`des de la nostra realitat local? On són les tant anunciades oportunitats de la crisi?
:
Mentre tant, us recomano aquest vídeo-resum de l'entrevista a l'economista Luis de Sebastián que publicarà el mes vinent la revista Valors.
:

: