dimecres, d’abril 01, 2009

TCM, Rierot i Molí de Vent



:

Tres notícies relatives directament o indirecta a la meva responsabilitat municipal com a regidor d'Urbanisme han aparegut aquests dies. La primera té a veure amb la visita que el Delegat del Govern a Catalunya ha fet a la seu del TecnoCampus de Mataró, que s'està construint. Vegeu el vídeo de més amunt.

La segona té a veure amb l'inici de les obres de 12 habitatges protegits al Rierot, continuant amb la política del Pla d'Habitatge vigent, signat per unanimitat el 2006, i anant resolent els contenciosos històrics de 'antic patrimoni de la Unió de Cooperadors.

La tercera correspon a la presentació que hem fet avui de l'aprovació provisional de la modificació del Pla general a l'àmbit dels carrers Maragall, Ronda Dr. Turró i Salesians, al barri de Cerdanyola. Més escoles (una bressol i una de primària), més aparcament, més zones verdes i més habitatge protegit de caràcter dootacional. He explicat així com hem resolt les al·legacions presentades, estimant-les: Ampliem l'amplada del carrer Maragall, doblem l'aparcament públic en superfície i soterrat, reduïm la façana dels habitatges pel carrer Maragall i millorem 'accés a les zones verdes.

Fotos: Lluís Martínez, meva i Salva Fernàndez.

.