dimecres, de maig 19, 2010

Que ens deixin treballar

La recent interlouctòria judicial que, una vegada més, dóna la raó a les tesis municipals sobre el procés de l’arribada d’El Corte Inglés a la ciutat hauria de fer rectificar els seus autors i els que els aplaudiexen. Recordem que CiU i PP van votar encara no fa un any amb la CUP que l’Ajuntament aturés les obres. En aquest cas, el jutge ha desestimat un recurs de la CUP contra l’informe del Director General de Patrimoni Cultural qui, a finals de 2007, es manifestava al respecte del trasllat del conjunt catalogat de Can Fàbregas que és imprescindible per l’arribada del centre comercial. Fa pocs dies, el procés penal començava ja a treure imputacions.

Si avui encara no s’està fent El Corte Inglés, siguem clars, és per l’empantagament judicial a què ens han sotmès la CUP i els seus aliats, que han dit clarament des del principi que el que no volen és El Corte Inglés, ja que –segons han dit- és “més preocupant” que no pas el que passi a l’antiga fàbrica.

Avui ja queda clara una cosa: la tramitació per l’arribada del centre comercial ha estat ajustada al dret; l’únic motiu per continuar la via judicial és allargar-ne la demora, per sembrar el procés d’insídies i per mirar de desprestigiar les formacions polítiques que són al Govern. Res més.

Crec que ha arribat l’hora de demanar a la CUP i els seus seguidors que abandonin el procés judicial, el que estalviarà diners i temps a tots els mataronins (també a ells). L’hora de demanar-los que ens deixis treballar, tant als que incansablement hem apostat per un gran projecte estratègic que beneficia el conjunt de la ciutat com –sobretot- a aquell miler de ciutadans que ocuparà el nou centre comercial. És una vergonya que –amb l’atur que hi ha- ens facin passar per aquest inútil procés.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest de la CUP no toquen de peus a terra. El que tindríen que fer es agafar el lliri que encara portan a la ma, y anar-se a somniar truites antisistema fins que madurin de debó.

El problema es que la CUP era una de les poques coses genuines que queda al consistori. Están equivocats de cap a cap, pero al menys es creuen les bajanades que diuen.

La resta de formacions politiques en el consistori de la ciutat encara em fan mes fastic que la CUP. Mercenaris profesionals de la politica que practiquen la mentida i la hipocresia amb la mateixa desprecupació i desenfré amb el que es patejen els diners del contribuent creient que la austeritat es cosa d'altres.

El vostre colega Jordi Hereu s'ha covert de gloria. I per el que fa al vostre president nacional, el ZP, ja li val... menys mal que teníem el sistema bancari més solid i la economía sanejada mes segura de la comunitat Europea. Tot tard i malament. Ja vindrán eleccions, ja...

I els impresentables del PP encara amb el recurs del estatut descafeinat per en ZP. en un tribunal que de imparcial no te res, amb els jutges debent-se als partits politics i alineats per les mateixes disciplines de partit que els han sentat a la poltrona. I aqui tots els politics son culpables de que la justicia estigui com está.

els de CIU, encara disposats a prostituirse amb qui sigui per conseguir conselleries i despatxos i els de ERC ja no poden traicionar mes a les seves bases! Els de IC verds, aquests (en la linia de la CUP,) continuen somniant truites, aixó si, de color verd, limitades a 80 km/h i considerant a qualsevold que tingui un cotxe poc menys que un criminal.

Us recomano que llegiu "la casta", i veureu la trepa de gent que governa els nostres destins.

Ramon Bassas ha dit...

Vaja, què proposes, un suïcidi col·lectiu?