dissabte, de juliol 31, 2010

Bones vacances

Acabats de celebrar sis anys de cita diària des d'aquest humil espai, l'amo del bloc fa un parèntesi d'un mes. Més o menys com cada any, he anat preparant, durant els darrers mesos, algunes frases (o algun poema, alguna cançó...) d'algun dels llibres que he llegit, sense cap ànim exhaustiu, que us he deixat com a lectura diària (si la voleu) durant els propers trenta-un dies del mes d'August, mentre sigueu a la platja fent la sirena o en qualsevol altre lloc resistint-ne els cants.
:
Mirades de refiló, aquestes cites semblen voler dir alguna cosa així com "vetlleu, aquest agost, per aquest ésser imperfecte que som els humans: l'espai d'aquestes imperfeccions és el niu de les passions i de la vida que val la pena de viure". No sé massa per què, però m'ha sortit així, deu ser una mena de filosofia vital d'un servidor. Almenys durant l'agost.
:
I abans que l'onada neopuritana i antihumanista no ens ho prohibeixi (tranquils, la primera ILP admesa en seu parlamentària fou el dilema entre Barrabàs i Jesús... i ja la vam perdre), farem una mica gala de la desinhibició pròpia de l'estació. Bones vacances.
:
Foto: Sirena del Río de la Plata, Buenos Aires (2002), de Marcos López.
: