dijous, de juliol 22, 2010

On va el PP de Mataró?

No sé si és que fa tanta calor o què, però sembla que al PP de Mataró han perdut el sentit del límit i poser del ridícul. El dirigent local Adam Alonso, publica un nou excés comparant la votació de l'Estatut amb l'elecció de Hitler.
:
I el seu líder propicia un club de futbol lligat al PP, a Mataró, com ja ha denunciat el meu company Ivan Pera al bloc. Que, a més, s'ha fet a esquenes de la gent del club... Una mostra del dirigisme polític amb què pensen quan veuen el teixit associatiu, i del que podrien fer si un dia arribessin a governar a la ciutat, al més pur estil soviètic, enlloc de confiar amb la gent. Com sempre. L'Estrella Roja, vaja. O els equips de l'OJE. Glups!
:
Per no ser jo qui ho diu, us deixo amb l'article que ha fet Rafa Navarro a MataróNotícies.cat, que podeu seguir aquí, i que parla d'"una ciutat que ara, tristement, acollirà un petit 'monstre de Frankenstein', vestit de bones intencions, però enverinat per uns colors polítics determinats que faran que l'esquizofrènia transitòria-futbolística que molts vam viure amb la final del Mundial es converteixi justament en el que no volem: que un sentiment purament futbolístic tingui, sí o sí, la maleïda pàtina política incorporada".
: