dilluns, de setembre 20, 2010

El Rengle creix | Inici de vol


Avui s'ha conegut que l'Edifici de Negocis d'El Rengle, que promou l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró SA (PUMSA), ha superat ja el 50% d'ocupació. D'aquesta manera, una de les apostes estratègiques de la ciutat va acomplint-se, malgrat la crisi econòmica. Davant del front marítim i al costat del TecnoCampus Mataró i el Maresme, el gran complex universitari/empresarial que acabem d'estrenar, amb 800 places d¡'aparcament en tot el sector i comunicada amb les principals vies del país, la situació privilegiada i l'alta qualitat de les oficines que s'hi ubiquen aporten el dinamisme que la ciutat necesita per afrontar el seu futur econòmic. per això serveix PUMSA (i les seves finances, dit de pas): per crear oportunitats de'empresa i de feina d'alt valor per a la ciutat [vegeu post].

L’edifici, una construcció singular que fa patxoca tot just entrar a la ciutat, compta amb una superfície total de 30.000 m2 que es distribueixen en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani. Acull empreses de sectors tan diversos com el de noves tecnologies, assessories, gestories, construcció, immobiliària i altres sectors de serveis, a més del grup empresarial Sans Branded Apparel, dedicat a la confecció de moda interior de les marques Abanderado, Unno, Ocean i Princesa, després d'una reestructuració que va permetre a la companyia ubicar a la ciutat part important dels seus serveis de més valor. Fer apostes així retenen talent. N'atrauen de nou. I en generen.

[Vegeu també els posts A punt per fer empresa,  2010, l'any del TecnoCampus i Fer empresa al Rengle.]

Fotos: Ajuntament de Mataró

Demà, inici de vol

Demà dimarts a les 6 de la tarda, el TecnoCampus Mataró (TCM) inaugurarà l'escultura "Inici de vol", de l'artista mataroní Perecoll, un encàrrec que li féu PUMSA (encarregada de la construcció dels edificis del TCM). Inici de vol és la reproducció a gran escala de l'escultura que l'artista va realitzar per al desè aniversari de l'Escola Universitària del Maresme,  i que el centre ha utilitzat durant aquest temps com a present per a les empreses i entitats amb les quals ha col·laborat, i també com a imatge corporativa. És un símbol, doncs, de la unitat entre els dos centres universitaris que conformen el projecte del TCM. I també del futur, del vol que comença, i que esperem ben llarg i alt. Hi sou tots convidats.

Foto: Perecoll