dimarts, de setembre 07, 2010

Que parli

Enlloc que una actitud criticada per tothom li porti a  qüestionar-se si tot el que ha fet ha estat prou correcte, el nostre paladí de l'ètica atribueix aquesta crítica a una campanya orquestrada per l'alcalde i per un servidor (vegeu aquí); en una "estratègia barroera". Vaja. Una conspiració. Ja hi som.

Segurament el preocupa més la imatge d'unitat del seu Partit (teló de fons i reacció òbvia) que el tema en sí, recordem-lo: la instal·lació d'un CRAE (un centre on s'acull menors en situació de desempar) provinent del Mas Sant Jordi (de trajectòria impecable) en uns locals de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat, a Mataró. Enlloc de fer pedagogia i evitar la confrontació, Mojedano va optar per donar difusió a un comunicat que posava en dubte la tasca dels seus promotors, el Centre de Formació i Prevenció, entitat social privada sense afany de lucre, de provada solvència, que compleix els requisits legals per obtenir una llicència per aquesta activitat.

Però el més rellevant ve aquí: “A mi l’alcalde Baron no em farà callar ni em guanyarà en una disputa per la transparència”, diu. Bé, justament el que l'Alcalde baron li demana és que no cali, que digui si dóna ple suport al Mas Sant Jordi, com diu a la notícia ressenyada, o el dóna al grup de persones que s'hi oposa, com recollia aquesta altra notícia el passat 2 d'agost. Que digui quines són les "raons tècniques" que addueix per demanar una altra ubicació del centre (i amb quina Llei...), així com en quin altre lloc de la ciutat no hi hauria aquestes raons. Que digui quines són les "entitats manipulades" que formen part del "pessebre socialista", com ell anomena. Totes les que no pensen com ell? I que faci que el PP, junt amb la Falange, no sigui un dels únics partits que han volgut treure profit d'aquesta situació.