dijous, de setembre 16, 2010

Visita el TecnoCampus


A partir de les properes setmanes, els amos del TecnoCampus de Mataró i el Maresme, els ciutadans, podran assistir a diverses activitats que permetin conèixer-lo a fons. D'una banda, es fan visites organitzades per conèixer aquest nou centre universitari, que aplega les dues universitats preexistents, enmig d'una ingent activitat empresarial innovadora que hi haurà al seu voltant, al Rengle de Mataró. Cada dijous, des del 14 d’octubre al 16 de novembre (matí i tarda) i els dissabtes 16 i d’octubre al matí, grups diversos faran visites al conjunt de les instal·lacions. Ja us hi podeu apuntar a través d'aquest formulari d'inscripció [aquí].

També hi ha altres activitats previstes. Una Festa de Benvinguda als estudiants, el dia 30 de setembre; el lliurament dels Premis Blocs Catalunya, estrenant el magnífic auditori, el dia 1 d'octubre; un cicle de Cinema Emprenedors [vegeu article d'Alícia Romero, presidenta del TCM] i, per últim, una Jornada Economia i Valors, amb Lluís Bassat, el 21 d'octubre, organitzada amb la revista Valors i la Fundació Bufí Planas.

Hem posat la pedra del futur de la ciutat, i de la seva economia. Ara hi entra ja el talent i la iniciativa innovadora i empresarial de la ciutat. Aquests dies (i espero que sovint, en el futur) tenim l'oportunitat de fer-lo nostre, de tots els ciutadans, de l'entorn que l'acull i el fecunda.