dissabte, d’octubre 23, 2010

Corbacho a Mataró


Només unnes línies per donar compte de l''acte públic que heem celebrat aquest migidia a Mataró amb el candidat número 3 de la llista del PSC per Barcelona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Celestino Corbacho. Ho hem fet a la Casa d'Andalusia després de fer un breu recorregut pel barri de Cerdanyola. Corbacho ha destacat avui la figura del president Montilla com “qui millor representa els valors de l’esforç, l’entrega i el sacrifici, uns valors arrelats a la societat catalana i que ell ha incorporat juntament amb la responsabilitat i el compromís”. En aquest sentit, Corbacho l’ha definit com “un bon polític, amb idees clares i fermes conviccions socials, capaç de representar-nos a tots els catalans i catalanes amb una magnífica gestió avalada per les polítiques socials i l’impuls de l’activitat econòmica”.

Corbacho ha estat acompanyat de l’alcalde Joan Antoni Baron i de la diputada comarcal i Secretària d’Immigració del PSC, Consol Prados. Aquí, el candidat socialista ha volgut referir-se també a “l’austeritat” del president Montilla, i que, segons Corbacho, “s’ha fet a si mateix”, tot contraposant-lo a altres candidats “que posen de manifest el que són, que demostren la seva prepotència, que tot a la vida ho han tingut fàcil, que presumeixen fins i tot d’haver anat a col·legis d’elit, i que utilitzen la demagògia per fer campanya electoral”, ha sentenciat.

Tanmateix, en la seva intervenció, Corbacho s’ha referit, a més, a l’aposta socialista pel futur de Catalunya, “una Catalunya potent i oberta al món, que continuï formant part d’una Espanya federal”, enfront les propostes independentistes a les que “ara s’uneix CiU, camuflant el seu discurs i amb una certa ambigüitat calculada”, ha indicat. “Alguns ens volen dur a la decisió d’optar, però jo no vull renunciar, jo vull compartir”, ha dit Corbacho, al mateix temps que ha emfatitzat que “el poble de Catalunya s’ha enfortit compartint, per poder crear una realitat de fusió”.

Abans, El candidat ha estat entrvistat a Mataró Ràdio (foto) i a m1tv.