divendres, de novembre 26, 2010

Fi de campanya #garantiadeprogres

Darrers dies amb força actes i coses.  Dimarts amb un acte contra la violència a les dones, amb Consol Prados (vegeu MataróNotícies), que dilluns havia estat amb els empresaris (vegeu aquí). Dimecres, un grup d'artistes de Mataró donava el seu suport a Montilla (vegeu la foto de Montse López, a la dreta, i Capgròs, aquí), abans de començar un concorregut acte amb entitats de caràcter social amb Joan A. Baron i Consol Prados.
Ahir dijous, el míting amb què el PSC va tornar a omplir el Palau Sant Jordi i en el que jo, com veieu en aquesta foto de la Núria Aguilar, vaig participar entre el centenar de ciberactivistes que publicaven les seves impressions a la xarxa, on compartia taula amb coneguts activistes 2.0 com Saül Gordillo o Trina Milán.

La candidata mataronina Consol Prados, a banda d'un munt d'actes, xerrades de diversos formats i tot el que vulgueu, ha protagonitzat també algunes darreres intervencions a la premsa. Aquesta entrevista a Mataró Ràdio, o aquesta altra a El Punt en són un exemple (la foto és de Ll.M.).

Ara ja està. Diumenge a votar i a fer un bon resultat. Per guanyar a l'abstenció, a les enquestes, a la dreta i a l'independentisme. Déu n'hi do.