dimecres, de gener 12, 2011

Benvinguda, Mª Àngels!


Al ple que celebrarem demà dijous prendrà possessió com a nova regidora socialista la companya Mª Àngels Ruiz [bio], en substitució del recentment traspassat Oriol Batista [vegeu els posts Oriol, l'home que lluita i Les lliçons d'Oriol Batista] que, encara que no tindrà cap delegació de Govern a causa de la proximitat dels comicis locals, sí que aportarà des de dins una frescor i experiència indubtables per fer millor la nostra tasca.

Coneix bé l'administració, el món del treball i de l'economia. Ha estat molts anys militant a la UGT i és membre del Consell de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica en representació del PSC en aquest mandat, després d'haver participat -en nom de la UGT- al Consell del Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social el mandat anterior.

De la mateixa generació de l'Oriol, d'una família lligada al barri de Vista Alegre, on viu ja casada i amb un fill, representa molt bé la mena d'homes i de dones (preparats, amb experiència i projecció a parts iguals, arrelats a la ciutat i a les diverses realitats amb què s'expressa...) amb què el PSC confia per assegurar la renovació del seu projecte. Al servei, com sempre, de millorar les condicions de vida de tothom, de fer de la ciutat l'àmbit més idoni per a la realització personal i col·lectiva dels seus membres, per engrescar la majoria en un futur compartit.

Per cert, amb ella el PSC té més dones que homes al seu grup municipal de Mataró. Per primer cop. També això és signe dels temps.

Benvinguda i felicitats!