dijous, de febrer 03, 2011

Mora es retrata a m1tv



Dimecres de la setmana passada vag participar a aquest debat debat de balanç de l'any 2010 que organitzà l'espai "Pantalla Oberta" de m1tv. Vaig aprofitar per interpel·lar directament Joan Mora sobre per què, si creu que la Ronda del Maresme és tan dolenta, CiU va signar l'Acord de Mobilitat i aquest, cap del Grup nacionalista a l'Ajuntament de Mataró, va respondre que no tenien ni els estudis de mobilitat ni els plànols, fet que tant jo mateix com altres contertulians van negar ja que CiU disposava de tots els documents a la Comissió de Mobilitat", com recordà el representant del PP, José Manuel López. També vfaig notar que Mora es desdiu de l'Acord de Mobilitat del Maresme que va pactar CiU amb mentides i que sembra seriosos dubtes entre la població en dir que no sap si el nou Govern de la Generalitat, de CiU, paralitzarà o no la Ronda de Mataró, les obres de la qual ja estan adjudicades i finançades.

Novament posa de manifest la manca d'alternatives de CiU al model de ciutat que defensem els socialistes, que el 2010 ha tingut grans avenços en matèria de cohesió social (nous equipaments escolars, esportius, culturals, de salut, habitatges....), en matèria econòmica i de creació d'ocupació (obertura del tecnocampus, de l'Edifici del Rengle, de la Plaça de Cuba, de la Nau Minguell....) o en matèria d'autoestima i orgull (obertura de la Col·lecció Bassat)... De Mora només sabem que ho hauria aturat tot i que el Govern ho fa malament tot, però no sabem què hauria fet ell en cas de governar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero por qué se mete tanto con él, señor Bassas, si dentro de poco va a ser socio de gobierno con ustedes. Lo digo porque el partido socialnacionalista ahora parece que se ha vuelto partidario de la sociovergencia (y valga la redundancia) e incluso su cabeza de lista de ustedes decía hace poco que no la descartaba (la sociovergencia digo). Y total, no veo qué diferencia pueda haber entre ustedes o los otros, más allá de los recipiendarios de los jugosos sueldazos que se deben pagar por ahí.

Anònim ha dit...

Sr. Bassas vosté tambè es un cínic. Perdoni que sigui tan sincer.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1.
Ningú ha proposat la sociovergència, només hem dit que nosaltres no pactarem amb el PP i que ens agradaria que CiU no ho fes. I CiU ja ha dit que no vol pactar amb el PSC... Lo dels 'sueldazos', la veritat, no sé per qui o què ho dius.

- Anònim 2.
Gràcies. Jo també crec que més val entendre la condició humana tal com és, com creien els cínics clàssics, bo i que encara confio que puguem millorar alguna cosa. Més info: http://www.alcoberro.info/planes/cinics.htm