dimarts, de març 29, 2011

El web de Baron

Avui hem presentat el web de Joan Antoni Baron com a candidat socialista a l'Alcaldia de Mataró, allotjada a http://www.baron.cat/. Hem fet la presentació en una magnífica cantonada del TecnoCampus, el gran centre de la innovació local.


Jo he dit que els socialistes farem una campanya de parlar amb gent i d'escoltar-la sobretoto. Ens interessa apostar fonamentalment per la recuperació econòmica. I contra la crisi, també valen els exemples. Així, també farem una campanya austerat, per la primacia dels valors i de demostració d'aquests valors. La farem en contraposició a CiU, que ha contractat un munt de marquesines i ha inundat la ciutat de cartells. Són el partit dels diners. Dispendi i despesa. Tant que s'mple Mora d'austeritat i és el primer en saltar-se-la. Nosaltres apostem per una altra manera de fer, més neta, és elegant, més austera, que respecti els ciutadans.

La companya Montse López, directora de Campanya d'aquestes eleccions Municipals 2011 a Mataró i número 3 de la llista, ha presentat la web, junt amb Joan Antoni Baron, gat vell en la tecnologia 2.0 i mestre en utilitzar-la al servei dels ciutadans, que no dubten en adreçar-se a l'alcalde a través de les xarxes socials (Mora, informàtic de professió, no li arriba a la sola de les sabates, tampoc en això).

Ha estat desenvolupada pel PSC a nivell nacional, adaptada per un equip de professionals de la comunicació de casa nostra. És una web interactiva, de manera que es poden enviar reflexions per formulari, inscriure's per feeds RSS a les novetats, posar comentaris als articles i compartir enllaços... És també molt visual, veureu com l'encapçalen grans fotografies per explicar ràpidament què estem fent.

Ha estat pensada també amb l'univers del candidat. Hi ha finestres inferiors que s'actualitzen automàticament amb els canals de Youtube, Twitter i el bloc de Joan Antoni Baron, que gestiona ell personalment. Hi ha un extens perfil biogràfic i una clara voluntat d'informació i transparència: secció de propostes electorals (i aviat el programa electoral), agenda de Campanya i Precampanya, informació de la llista (visible a partir del 8 d'abril), elements multimèdia addicionals (aviat penjarem la cançó de campanya o vídeos virals, per exemple). notícies de tots els actes de campanya amb fotografies d'alta qualitat.