divendres, de març 18, 2011

Per Mataró, amb Mataró *


El que teniu a les mans és el darrer dels butlletins municipals que corresponen al mandat 2003-2007 que ara s'acaba. Al número anterior intentava sintetitzar el balanç d'un mandat ple de canvis, recordeu, en la línia de fer una ciutat més cohesionada, de preparar-la pel futur i de fer créixer la nostra autoestima com a mataronins. En aquest número hi ha un bon apartat per donar compte de la feina feta aquests anys.

El Grup Socialista ha contribuït al Govern de Joan Antoni Baron de forma decisiva. Ho hem fet pensant amb la ciutat, per damunt de tot, per la ciutat i la seva gent. Tots els nous serveis, les noves infraestructures, els nous equipaments i les millores assolides fan d'avui una ciutat més ben dotada, amb més oportunitats per viure-hi i preparada per sortir de la crisi amb força, apostant per la innovació a tots els nivells.

Això, però, no seria res si no haguéssim comptat amb la col•laboració i el lideratge del conjunt de la societat, que és la veritable protagonista del nostre municipi. Mataró ha d'excel•lir perquè té entitats ciutadanes fortes, perquè té empreses competitives i valentes, perquè cada dia es lleven milers d'homes i dones valentes disposades a donar el millor d'elles mateixes. És el clima de confiança, d'una banda, i la dotació de bons serveis i infraestructures, de l'altra, el que la política ha de fer perquè sigui el conjunt dels mataronins els que hi guanyin de veres. Esperem haver complert amb la confiança que ens van dipositar els ciutadans.

D'aquí a dos mesos, una nova convocatòria a les urnes haurà de decidir la composició del nou Consistori. Els socialistes, amb Joan Antoni Baron al capdavant, sabem que aquests temps no són pas senzills i que, fins i tot, les solucions polítiques als problemes que tenim generen desconfiança. L'esforç que ens sembla que cal fer, doncs, a partir d'ara, alhora que de tenir el coratge i la il•lusió per assolir horitzons ambiciosos per la ciutat, també ha de mostrar-se encara més auster en les formes, amb la feina ben feta i, especialment, amb la confiança mútua que junts, i només junts, podem portar Mataró cap aquests objectius.

* article que signo com a portaveu del Grup Municipal Socialista al butlletí MesMataró corresponent a març de 2011

3 comentaris:

Anònim ha dit...

blah blah blah... i dels problemes que preocupen cada dia al mataroní de a peu?.

Ramon Bassas ha dit...

Just és al que ens sembla que dediquem més esforços. També som mataronins, encara que amb dos peus.

Anònim ha dit...

potser en teniu dos, pero cap toca a terra!