diumenge, de desembre 14, 2014

Ballarem amb els ulls tancats


Hola. Em plau convidar-vos a la presentació del llibre Bailar con los ojos cerrados, de la periodista Cristina Hernández (Platafoma Editorial, Barcelona, 2014), que se celebrarà demà dilluns que ve, dia 15 de desembre, a les 19:30h, a la llibreria Buc de Llibres (Muralla del Tigre 31, Local 3; 08302 Mataró). Com veureu més endavant, es tracta d'un recull de converses amb persones que han entrat al món de la vellesa, on és reivindicada com a font de coneixement. El vaig ressenyar aquí.

A l'acte hi intervindrem Eulàlia Bofill, monja carmelita de Mataró, entrevistada al llibre, la pròpia autora, Cristina Hernández, i un servidor. L'acte comptarà amb l'actuació de Carme Vera, cantant solista.

De què va el llibre?

Moisès BroggiEulàlia BofillNeus CatalàMarcos AnaClaudio NaranjoAlicia Alonso,Ramiro PinillaAna M. MatuteEduard PunsetSalvador Pániker Antonio López hablan sobre el paso del tiempo, sobre la plenitud y la felicidad que experimentan, sobre el amor, sobre la espiritualidad, sobre la importancia de la entrega y sobre la pasión por crear, que se mantiene viva hasta el final.

Fins aleshores, rebeu una cordial salutació,